Jubileum

  Alphons AriŽns & Samen 1
  Vijftig jaar geleden inspireerde Alfons AriŽns de oprichters van de katholieke scholenstichting met zijn sociaal activisme. Hij hechtte waarde aan principes als samenwerken, zorgen voor elkaar en het bij elkaar brengen van mensen. Deze principes zijn vandaag de dag nog steeds verankerd in ons DNA en komen op elke school dagelijks tot uiting. Want ook wij gaan vanuit onze basis uit van het katholieke geloof en zetten ons in voor het welzijn van de ander, onszelf en van onze omgeving. Met onze historie als inspiratie creŽren wij op de scholen een sfeer waarin men open staat voor elkaar en ieder in zijn of haar waarde laat.

Al sinds de oprichting hechten wij waarde aan respect, verantwoordelijkheid en samenwerking en streven wij naar vernieuwing en succes. We benutten elkaars sterke punten en delen kennis met elkaar. En dat doen we niet alleen. Dat doen we samen met de medewerkers, ouders, vrijwilligers en docenten die elke dag weer vol passie aan het werk gaan.

Samen zetten wij het kind centraal en zorgen we ervoor dat we het beste onderwijs en de beste mogelijkheden kunnen bieden voor ieder kind. Want ieder kind is uniek en samen zijn wij in staat om het beste uit ieder kind te halen.

In ons jubileumjaar staat "Samen 1" centraal. We kijken niet alleen terug maar met name ook vooruit. Op deze website is meer informatie te vinden over de activiteiten die er de komende periode zullen plaatsvinden.

Met de Stichting bouwen we samen verder aan de toekomst van onze scholen en bovenal aan die van onze leerlingen. Samen 1.